Edin.bg»Избрани Колекции»Вкусни Шоколадови Гевречета

Кипваме водата за варенето на домашните гевреци в тенджера.
Разделяме тестото на 6 части и от тях оформяме гевреци....

Вадете малките гевреци, отцеждайте ги и ги подредете върху тава с хартия за печене....

От тестото откъсваме парченца колкото орех, овалваме с ръце дълги пръчици и увиваме като гевречета....

В средата на всяко кръгче поставете друга по-малка формичка, за да се получи геврече....

Грабваме по малко от сместа, оформяме гевречета и ги пържим на силен огън до зачервяване от двете страни....

На ниска температура в тенджера или на водна баня се смесват маслото и натуралният шоколад....

Отгоре се гарнира с настърган шоколад.
Шоколадовите пасти се нарязват.
Да ви е сладко!...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: