Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек задушен със зарзаватКиснем заека за една нощ в марината, приготвена от равни части вода и оцет. Отцеждаме го добре, нарязваме го на пориции и го пържим до зачервяване...
Празничен заек в гювеч
Печете в умерена фурна около 2 часа, а последните 10-тина минути махнете капака за да се получи хубава коричка на печения заек....
Пълнен шаран с орехи
Загрейте фурната на 200 градуса. Печете шарана около 90 минути или до готовност.
Пълненият шаран с орехи е много вкусен....
Пълнен лук с кайма
При поднасяне залейте пълнения лук с нарязан магданоз, зелен лук и разтопено масло.
По желание под него може да наредите и кръгчета домат....
Лук, пълнен с леща
Изпичаме ястието от пълнен лук във фурната за около 30 минути и го поръсваме с наситнен магданоз....
Пълнен лук на пещ
С тази смес се пълнят лучените кошнички. След това се запичат за около 15 минути в предварително загрята до 220 градуса фурна....
Броколи на фурна с топено сирене
Загрейте фурната на 200 градуса и изпечете запеканката до апетитен загар.
Броколите на фурна с топено сирене са готови....
Макарони на фурна с доматен сос
Разбъркваме добре и слагаме в тавичка, след което запичаме във фурната до порозовяване....
Калкан на фурна с магданозен сос
Залейте рибата с получения магданозен сос и печете в умерена фурна до готовност....
Шаран на фурна с кисело зеле
Наливаме съвсем малко вода и печем в загрята на 180 градуса фурна за около 45 минути или до готовност....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: