

Есенната салата с прясно зеле, пащърнак и яйца е готова....

Останалото прясно мляко се слага в тенджера на слаб огън заедно с кондензираното мляко, кората от лимон и канелата....

В отделен съд разбиваме яйцата, прясното мляко, маслото и брашното, прибавяме сол на вкус и с получената смес заливаме киселеца....

Пандишпанът се оставя да изстине напълно, преди да бъде нарязан в желаните форми и залят с горещо прясно мляко, подсладено със захар и по желание...

Необходими са около 5-6 часа солта да се разтопи, а мекото прясно домашно сирене да стегне и да може да се хапва....

Американските палачинки без прясно мляко са много сполучливи....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: