Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол....
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Агнешки гърди пълнени с месо
Почистваме гърдите и внимателно ги разтваряме, така че да се получи празнина, която да напълним с ароматна плънка....
Вълшебни свински ребърца
След това махнете фолиото, за да получи месото апетитен загар.
Вълшебните свински ребърца са готови....
Печени свински ушички
Изпечете свинските уши на скара или барбекю.
Сервирайте печените свински ушички с лимон....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: