Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да сварим лесно кестениВече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол....
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Агнешки гърди пълнени с месо
Почистваме гърдите и внимателно ги разтваряме, така че да се получи празнина, която да напълним с ароматна плънка....
Пилешки гърди със заквасена сметана и горчица
Пилешките гърди със заквасена сметана и горчица са много вкусни, опитайте!...
Вълшебни свински ребърца
След това махнете фолиото, за да получи месото апетитен загар.
Вълшебните свински ребърца са готови....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: