Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сурови таханови бонбони с дъх на кокосОваляйте готовите бонбони в кокоса и смлените бадеми.
Суровите таханови бонбони с дъх на кокос са чудни....
Домашни кремки
В 50 мл топла вода се разбърква маята с лъжица захар и се оставя да бухне. В средата на брашното се сипват маята и яйцето.
Добавят се олио, кисело...
Домашни саламки
Сипете брашното с дълбок съд и добавете водата към него. Добавете оцета, солта и олиото и замесете тесто.
Покрийте го с фолио и оставете за половин...
Бързи домашни ореховки
Смиламе орехите в блендер. Добавяме към тях захарта, ванилияте и единия белтък без да се бие.
Разбъркваме много добре и прибавяме другите 2 белтъка...
Класически домашни бишкоти
При приготвянето на домашни бишкоти първо трябва да разбием много добре маслото със захарта....
Домашни локумени кифли
Разтворете маята и захарта в затопленото мляко. Разбъркайте и оставете да шупне, след което смесете с останалите продукти.
Постепенно замесете...
Домашни орехови сладки
Оставяме маслото да се размекне на стайна температура и го разбиваме с миксер за 2-3 минути.
След това малко по малко добавяме захарта и яйцата...
Домашни лимецови крекери
Сложете домашни лимецови крекери в предварително загряна фурна на 180 градуса.
Печете за около 15 минути или до готовност....
Класически домашни гофрети
Разтопете кравето масло и заделете.
В една купа разбийте яйцата с тел.
В друга налейте прясното мляко и разтворете маята.
Добавете яйцата...
Домашни варени гевреци
Затопляме водата и добавяме 2 с.л. брашно и захарта. Оставяме за 5-6 минути да се активира маята.
Пресяваме брашното в широк съд и добавяме солта...
Домашни бананови бисквити
Разбиваме яйцата със захарта и прибавяме пасираните на пюре банани с прясно мляко.
Разтопяваме маслото с олиото и прибавяме към банановата смес...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: