Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зимни гювечета без месо
Печете гювечетата без месо за 50 мин. на 250 градуса. В края на печенето може да махнете капаците.
Поднесете топли зимните гювечета без месо....
Овнешко месо по бохемски
Поднесете приготвеното Овнешко месо по бохемски със сварен ориз или гарнитура по избор....
Германски сос за месо
Чудесен сос за месо!
Поднесете приготвения Германски сос за месо с телешко печено, наденички или друг специалитет по ваш вкус....
Картофи, пълнени с месо
Добавете към него накълцаното месо, сварените и нарязани гъби, черния пипер и солта.
Разбъркайте плънката и напълнете с нея кладенчетата....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
42
33
21
10
Дай твоята оценка: