Фрикасе с Пиле  Гъби и Копър

Фрикасе с Пиле Гъби и Копър

Открий всички 24 кулинарни идеи относно фрикасе с пиле гъби и копър в Edin.bg.
Чеснови картофи с масло и копър на фурнаЧеснови картофи с масло и копър на фурнаВеднага щом се извадят от фурната печените картофи, се поръсват с нарязан на ситно копър....
Бейби картофи с масло и копър на фурнаБейби картофи с масло и копър на фурна
Готовите бейби картофи с масло и копър на фурна поръсете със ситно нарязан пресен копър....
Лесно пиле с гъбиЛесно пиле с гъби
Когато пилешкото месо омекне, налейте при него доматения сос и виното и прибавете задушените гъби. Овкусете със сол и черен пипер....
Кавърма с пиле и гъбиКавърма с пиле и гъби
Поднесете кавърмата с пиле и гъби, поръсена с магданоз....
Цяло печено пиле с гъбиЦяло печено пиле с гъби
Подредете гъбите отстрани на печеното пиле и продължете готвенето. Цялото печено пиле с гъби сервирайте в компанията на сезонна салата....
Пиле с тиква и гъбиПиле с тиква и гъби
В олиото от пърженето на пилето задушаваме сланината, лука, гъбите, пюрираната тиква, чесъна и подправяме. Наливаме бульона и виното....
Талиатели с гъби и пилеТалиатели с гъби и пиле
Поднесете вкусните талиатели с пиле и гъби, поръсени с пармезан. Добър апетит!...
Праз фрикасеПраз фрикасе
Празът се почиства, нарязва се на ситно и леко се посолява. Задушава се в 3 супени лъжици растително масло. Като омекне, се наръсва с брашното...
Спагети с гъби, пиле и сметанаСпагети с гъби, пиле и сметана
Спагетите с гъби, пиле и сметана са много вкусни....
Задушено пиле с гъби и морковиЗадушено пиле с гъби и моркови
Сервирайте задушено пиле с гъби и моркови в подходящи чинии и добър апетит!...
Лесно телешко фрикасеЛесно телешко фрикасе
Заливаме телешкото месо със соса, гарнираме със свеж магданоз и поднасяме фрикасето веднага....
Лесно агнешко фрикасеЛесно агнешко фрикасе
Загрейте половината масло и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, добавете нарязаното на едри парчета месо и пържете от всички...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: