Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Праз по гръцкиПолзва се само бялата част на праза. Стеблата се почистват добре, нарязват се на дълги 6-8 см парчета и се попарват за 2-3 минути във вряла подсолена...
Праз с маслини
Нарязваме на дребно праза и го пържим до омекване в загрятото олио.
Когато поомекне, прибавяме брашното и доматената салца, както и гореща вода...
Пържен праз мекици
Потопяваме парчетата праз в тази смес и пържим от двете страни до златист загар. Поднасяме със салата или туршия....
Доматена супа с праз
Десет минути преди да е готова доматената супа с праз, може да добавите фидето....
Пикантни Наденички с Праз
Пикантните Наденички с Праз се печат директно на скарата или се съхраняват във фризер за по-дълъг период....
Турска баница с праз
Печем турска баница с праз в предварително загрята фурна на 180 °C за 40 мин....
Задушен праз с орехи
Залейте ореховите ядки с кипяща вода и ги оставете да киснат 15 мин., след това ги отцедете, обелете ги и ги оставете да изсъхнат.
В тенджера сгорещете...
Картофена салата с праз
Свареният праз също се отцежда и се смесва с картофите. Картофената салата се поднася с копър....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
52
44
33
21
10
Дай твоята оценка: