Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пай с Кайма и Картофено Пюре

Пай с Кайма и Картофено Пюре

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за пай с кайма и картофено пюре в Edin.bg.
Пюре от ряпаПюре от ряпаПасирайте сварените репи, прибавете маслото, млякото или каймака, галетата, яйцата и разбъркайте добре....
Пюре с киселецПюре с киселец
Почистваме киселеца, слагаме го в дълбока тенджера и го заливаме с гореща вода. Почистваме и 1 салата, нарязваме я и а слагаме да ври с киселеца....
Пюре от гулияПюре от гулия
Почистените гулии се нарязват като картофи и се сваряват до омекване във вряла подсолена вода. Когато се готови, се изваждат и се оставят да се...
Пюре от киселецПюре от киселец
Почистваме киселеца и го попарваме с вряла вода. Оставяме го да поври малко на тих огън, след което добавяме ситно нарязаната салата. Когато листните...
Бебешко тиквено пюреБебешко тиквено пюре
Обелете и нарежете пащърнака, моркова и тиквата, сложете ги да се варят. Междувременно нарежете батата, тиквичката и праза. Добавете към горните...
Лесен Кайсиев ПайЛесен Кайсиев Пай
Поднесете лесния кайсиев пай с топка домашен ванилов сладолед....
Лесен боровинков пайЛесен боровинков пай
Смесете маслото с брашното, добавете жълтъците, смлените орехи, ванилията и захарта, омесете много добре тесто за пай и отделете ¼ от него....
Неустоим Спаначен ПайНеустоим Спаначен Пай
Неустоимият Спаначен Пай е много вкусен!...
Традиционен Овчарски ПайТрадиционен Овчарски Пай
Разбъркайте до получаване на гладко картофено пюре. Наситнете и задушете лука в загрята мазнина....
Лесен солен пайЛесен солен пай
Вадим соления пай и поръсваме с настъргания кашкавал. Запичаме лесния солен пай до златисто....
Пюре от брюкселско зелеПюре от брюкселско зеле
Към сместа се прибавя каймак или малко прясно мляко, черния пипер и индийското орехче....
Супа пюре от грахСупа пюре от грах
Почистваме граха и го слагаме да се вари в подсолена вода до готовност. Готовия грах прецеждаме и претриваме през сито. В отделен съд загряваме...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: