Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Лесна Марината за Люти Чушки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесна Марината за Люти Чушки

Лесна Марината за Люти Чушки

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за лесна марината за люти чушки в Edin.bg.
Свинска кавърма с люти чушки и гъбиСвинска кавърма с люти чушки и гъбиСвинската кавърма с люти чушки и гъби е много вкусна....
Мариновани люти чушкиМариновани люти чушки
Маринованите люти чушки са готови....
Пукани люти чушки с чесън и оцет в бурканиПукани люти чушки с чесън и оцет в буркани
Пуканите люти чушки с чесън и оцет в буркани са готови....
Мариновани пържени люти чушкиМариновани пържени люти чушки
Готовите мариновани пържени люти чушки стерилизирайте за 5-10 минути, за да се съхранят за по-дълго....
Мариновани пукани люти чушкиМариновани пукани люти чушки
Маринованите пукани люти чушки са чудесна добавка към всяко ястие!...
Лесна фритата с чушки и суджукЛесна фритата с чушки и суджук
Лесната фритата с чушки и суджук е много вкусна....
Люти чушки рибки с оцет и чесънЛюти чушки рибки с оцет и чесън
Лютите чушки рибки с оцет и чесън са готови....
Пукани чушки рибки в орехово-чеснова маринатаПукани чушки рибки в орехово-чеснова марината
Пуканите чушки рибки в орехово-чеснова марината са чудни!...
Пълнени чушки с картофиПълнени чушки с картофи
Със сместа напълваме почистените от семената чушки. Нареждаме пълнените чушки в тавичка, доливаме малко вода и изпичаме във фурната....
Пълнени чушки с оризПълнени чушки с ориз
Печем пълнените чушки в умерена фурна или се варят на тих огън. Поднасят се полети с образувалия се сос и кисело мляко....
Пържени чушки с хрянПържени чушки с хрян
Когато чушките изстинат, ги наредете в буркани, като между редовете ръсете със ситно накълцан магданоз и настърган хрян....
Панирани чушки с нишестеПанирани чушки с нишесте
Изцедете чушките и ги оваляйте в нишестето, после в яйцето и накрая в галетата. Пържете панираните чушки до златисто....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: