Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по кипърскиВ сгорещеното олио изпържете разделеното на порции пиле и прибавете брашното, лимоновия сок, чубрицата и начупения дафинов лист.
Намалете котлона...
Кафе по ескимоскиДобавете към всяка от тях по 1 разбит със захар жълтък.
Поръсете с пръчици и поднесете....
1
Печурки по провансалски
Гъбите се запържват в маслото, докато им се изпари водата. След това се овкусяват със сол и черен пипер.
От обелените и ситно нарязани домати,...
Борш по московски
Накиснете в студена вода почистените от ципите и мазнината и разрязани на две по средата говежди бъбреци....
Крокети по испански
Крокетите по испански се приготвят от смес наподобяваща по-плътен и стегнат бешамел с добавка на друг продукт, който може да бъде зеленчук или колбас...
Калмари по средиземноморски
Като алтернатива можете да сервирате вашето рагу от калмари с паста по избор, ориз басмати или кускус....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: