Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно приготвена трескаВ тенджера сложете посолените парчета треска, залейте с 200 мл студена подсолена вода, сипете млякото и задушавайте около 40 мин. на тих огън....
Перфектното домашно брауни
Оставяме готовото перфектно домашно брауни да изстине и да се стегне за 2-3 часа. След това нарязваме и сервираме....
Домашно приготвени крекери
Тези домашно приготвени крекери са идеални за вечер с приятели или просто така, докато гледате филм....
Домашно подквасено мляко
След няколко часа домашното мляко е готово и може да го преместите за съхранение в хладилника.
Домашното подквасено мляко е готово....
Мързеливо тирамису без сурови яйца
Приберете лесното тирамису в хладилник за два часа.
Поръсете с какао и поднесете мързеливото тирамису без сурови яйца....
Тирамису без маскарпоне с извара
След това режем нашето Тирамису с извара на правоъгълни парчета и сервираме....
Домашно пиле с вино
Нарежете пилето на порционни парчета и го запържете от всички страни в загрятото олио.
Прибавете ситно нарязания лук, пържете до омекването му...
Домашно Сладко от грозде
Сипете готовото домашно сладко в бурканчета, затворете ги и ги обърнете с капачките надолу.
Домашното сладко от грозде е много вкусно....
Лесно домашно крема сирене
След като времето отмине, разбийте домашното сирене и оставете в хладилник.
Хапнете си от лесното домашно крема сирене....
Меко прясно домашно сирене
Необходими са около 5-6 часа солта да се разтопи, а мекото прясно домашно сирене да стегне и да може да се хапва....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка: