Шпикован Свински Врат на Фурна

Открий всички 74 авторски предложения за шпикован свински врат на фурна в Един.бг.
Свински врат бавно печен на фурнаСвински врат бавно печен на фурнаПочистеният свински врат се нарязва на порции. Всеки къс се натрива добре с изброените подправки....
Свински черен дроб на фурна по селскиСвински черен дроб на фурна по селскиОвкусяваме сместа със сол и черен пипер, изсипваме в предварително намазнена тава и печем до готовност в загрята на 180 градуса фурна....
Печен свински дробПечен свински дробПокрийте с фолио и печете 30 минути в предварително загрята умерена фурна....
Крехки пържени свински хапкиКрехки пържени свински хапкиКрехките пържени свински хапки са готови....
Свински гулаш със зелеСвински гулаш със зелеПродуктите се заливат с гореща вода, захлупват се и се поставят да врат на тих огън до изпаряване на течността и готовност на месото и киселото зеле...
Свински ребърца на скараСвински ребърца на скараОтстранете излишната тлъстина и жилите от ребрата и ги нарежете на парчета. В тиган смесете виното, доматения и соевия сос, меда, чесъна, джинджифила...
Пача със свински хапкиПача със свински хапкиПържолите се начукват с дървено чукче, нарязват се на хапки и се изпържват от двете страни в олиото. Подправят се със сол и черен пипер и се оставят...
Салата от свински кракаСалата от свински кракаПочистваме свинските крака и ги заливаме със 7-8 ч.ч. вода....
Свинско по белгийскиСвинско по белгийскиНарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...
Мариновано свинско филеМариновано свинско филеМаринованото свинско филе поставяме в тава, заливаме с маслото, добавяме малко от маринатата и печем в умерена фурна....
Бамя на фурнаБамя на фурнаДолива се 1 чаена чаша гореща вода и плакията се пече в умерена фурна, докато остане на соса....
Аспержи на фурнаАспержи на фурнаПекът се в предварително затоплена фурна около 25 – 30 мин, захлупени с капак....

Рейтинг

3
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: