Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Пържоли от шол
Телешки Пържоли от шол

Телешки Пържоли от шол

Открий всички 12 кулинарни идеи относно телешки пържоли от шол в Edin.bg.
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Телешки пържоли с виноТелешки пържоли с вино
Начукваме много леко телешките пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер....
Крехки телешки пържоли на тиганКрехки телешки пържоли на тиган
Нарежете телешкото месо на тънки телешки пържоли, максимум половин пръст дебелина....
Телешки пържоли с яйца на очиТелешки пържоли с яйца на очи
Нарежете месото напречно на мускулните влакна на 4 пържоли, дебели по 1, 5 см, които оставете да престоят 24 часа на хладно, за да стане месото по-крехко...
Лесни телешки пържоли на фурна с кисело млякоЛесни телешки пържоли на фурна с кисело мляко
Начукваме телешките пържоли с дървено чукче, овкусяваме ги със сол и ги запържваме в загрято масло от двете страни....
Телешки кюфтетаТелешки кюфтета
Смесвате телешкото месо със ситно нарязаната глава лук, добавяте подправките и ситно нарязания магданоз. Прибавяте към сместа и ориза, който предварително...
Телешки ФрикаделиТелешки Фрикадели
Телешките Фрикадели са много вкусни. Добър апетит!...
Телешки унгарски гулашТелешки унгарски гулаш
Подбира се телешко месо от врата или от плешката, нарязва се на по-дребни парчета и се запържва в горещото масло до зачервяване....
Желирани телешки ядкиЖелирани телешки ядки
Желираните телешки ядки се поднасят студени, гарнирани със салата по избор....
Телешки кюфтета яхнияТелешки кюфтета яхния
Когато водата заври, се пускат телешките кюфтенца. Оставяме ястието да къкри на тих огън до пълната му готовност....
Телешки бъбреци сотеТелешки бъбреци соте
Разреждаме запръжката с 1 1/2 ч.ч. телешки бульон или гореща вода, слагаме месото и гъбите, които предварително сме задушили с малко масло....
Запечен телешки таскебапЗапечен телешки таскебап
Нарязваме телешкото на малки парченца, посоляваме го, добавяме лука, нарязан на филийки, заливаме с олиото и оставяме на тих огън да се задушават,...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: