Свинска Плешка без Кост

Разгледай всички 74 подбрани съвети за свинска плешка без кост в Един.бг.
Вкусно тирамису без алкохолВкусно тирамису без алкохолРазделете яйцата на жълтъци и белтъци. Направете кафето и оставете да изстине. Разбийте белтъците с половината захар и щипка сол на пяна....
Вкусни мекици без содаВкусни мекици без содаРазтворете маята в прясното мляко. Сложете брашното на кухненския плот. Направете кладенче и сложете всички съставки. Замесете меко и еластично тесто...
Постна мусака без заливкаПостна мусака без заливкаПатладжаните се обелват, нарязват се на филии, посоляват се и след 30 мин. се отцеждат от горчивия сок. Изпържват се в силно загрятото растително...
Лесен Тутманик без ТоченеЛесен Тутманик без ТоченеСодата се погасява в киселото мляко. Яйцата се разбират и към тях се добавят млякото и олиото. Слага се на порции брашното (заедно със солта и...
Шоколадов Сладкиш без ПеченеШоколадов Сладкиш без ПеченеНачупете шоколада на парченца. Фурмите нарежете много ситно и ги добавете към шоколада. Суровите ядки смелете ситно и също прибавете. Накрая сложете...
Лесен пататник без сиренеЛесен пататник без сиренеКартофите сурови се настъргват на едро ренде. Прибавят се галетата заедно с нарязания на много ситно лук и малко сол. Полученото тесто се омесва...
Тирамису без маскарпоне с извараТирамису без маскарпоне с извараРазтваряме кафето в горещата вода и оставяме малко да се охлади. Смесваме изварата, сметаната, ванилията и захарта. Подреждаме в правоъгълна...
Лесна содена питка без месенеЛесна содена питка без месенеЯйцата се поставят в купа и се разбъркват с телена бъркалка. Прибавят се захарта, олиото и киселото мляко. Содата бикарбонат се смесва с оцета....
Сутляш с тахан без млякоСутляш с тахан без млякоСупер здравословна алтернатива, за онези, които не могат да ядат класическия сутляш с прясно мляко. Залейте ориза с водата, добавете солта и захар...
Пържени свински хапкиПържени свински хапкиСервират се пържени свински хапки се със студена бира....
Свинско по белгийскиСвинско по белгийскиНарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...
Мариновано свинско филеМариновано свинско филеМаринованото свинско филе поставяме в тава, заливаме с маслото, добавяме малко от маринатата и печем в умерена фурна....

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: