Свински кебап в стомна

Свински кебап в стомна

0

Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене. Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист...

1

Пълнен Свински Стомах

Листинг на всички 29 теми за пълнен свински стомах в Edin.bg. Разгледай най-новото за пълнен свински стомах в сайта.
Пълнен свински далак

Пълнен свински далак

и се готви, докато оризът поеме водата. Накрая се прибавят счуканите орехи. Далаците се пълнят с получената плънка и се слагат в тава. Ако...

Пълнен свински врат

Пълнен свински врат

2

месото от всички страни, колкото да се запечата, за да остане сочно по време на печене. Изпечете пълнения свински врат в подмазнена тава до готовност. Поднесете го с гарнитура по избор....

Пълнен хляб със свинско

Пълнен хляб със свинско

В дълбок тиган сгорещете маслото, сипете брашното и го бъркайте, докато стане златисто. Свалете тигана от котлона и на тънка струйка налейте...

Пълнени свински пържоли

Пълнени свински пържоли

2

Размийте 2-3 с.л. горчица във виното, прибавете сол и черен пипер на вкус и накиснете пържолите поне за 2 часа. Загрейте 1 с.л. маслко в...

Пълнени свински уши

Пълнени свински уши

В тенджера поставяме свинските уши и пълним вода, докато се закрият. Поставяме на котлона да заврат, като ги припенваме от време на време. Като...

Пълнени свински филенца

Пълнени свински филенца

3

сирене и се разбърква. С така приготвената плънка се пълнят филенцата и се „зашиват“ с дървени шишчета. Поставят се в загрята фурна и се пекат до готовност. По желание се поднасят с млечно чеснов сос....

Пияни пълнени свински рулца

Пияни пълнени свински рулца

Нарязвам месото като за пържоли. Изтънявам месото с чукче. Подправям с подправките и посолявам. Редя резен шунка (тънко нарязана), кашкавал и...

Пълнени свински котлети

Пълнени свински котлети

и нарязаните на ситно пресен лук и магданоз. Овкусяваме със сол и пипер. Получената смес с извара пълним във внимателно разрязаните котлети...

Свински пържоли с пълнеж

Свински пържоли с пълнеж

3

Всяка пържола цепваме в средата, за да се получи дълбок джоб. Добре овкусяваме пържолите с пипер и сол от вътре и вън. Задушете ситно...

Пълнени свински гърди

Пълнени свински гърди

С нож правим внимателно отвор на гърдите за да се оформи джобче. Приготвяме плънката от ориза, лука и магданоза. Гърдите се пълнят с тази...

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: