Пухкави родопски катми

Пухкави родопски катми

0

. Катмите се пекат от двете страни и се отстраняват от огъня. Поднасят се според личния вкус на всеки....

1

Пухкави Родопски Катми

Преглед на най-актуалните 14 публикации за пухкави родопски катми в Edin.bg. Разгледай най-новото за пухкави родопски катми в сайта.
Пухкави катми

Пухкави катми

10

черпак от сместа. Опечете пухкавите катми от двете страни и още топлички ги намажете с масло....

Родопски пухкави мекици

Родопски пухкави мекици

Вкусните и пухкави мекици стринка замесваше направо в тавата. В нея брашното се пресява два пъти и към него се прибавя солта. Маята се...

Родопски катък

Родопски катък

1

Киселото мляко се изцежда през марля 5-6 часа. Изсипва се върху натрошено сирене. Добавя се ситно нарязан чесън. Овкусява се с копър...

Катми по родопски

Катми по родопски

4

помощта на черпак изсипваме част от сместа като накланяме съда докато сместа покрие цялото дъно. Пържим от двете страни. Изваждаме катмите и...

Чудни Родопски Катми

Чудни Родопски Катми

3

няколко капки олио. Готовата катма намажете с размекнато масло. От тази смес направих 10 катми. Поднесете със сирене или сладко по ваш избор. Да Ви е сладко!...

Моите чудни пухкави катми

Моите чудни пухкави катми

чиния, като всяка една мажете с масло, докато е топла. Сервирайте пухкавите катми според желания от вас вкус...мед, мармалад, шоколад и т.н...

Пухкави катми без мая

Пухкави катми без мая

, като бъркате непрекъснато. Целта е да се получи гъста смес като за палачинки. Получените катми запечете от двете страни в леко намазнен тиган. Сервирайте с мед или мармалад....

Пухкави катми по странджански

Пухкави катми по странджански

на котлона и се намазнява с парчето сланина. Щом се загрее, върху него се разпределя с черпак от приготвената преди това смес. Катмите се изпичат от двете страни и се поднасят със сладко....

Пухкави катми със сода

Пухкави катми със сода

оставяме сместа да отдъхне 5 минути. От нея се взема с черпак и количеството се разстила върху леко намаслен сач или голям тиган. Изпичаме катмите от двете страни и поднасяме с още масло или конфитюр....

Пухкави постни катми

Пухкави постни катми

изпекат от едната страна, се обръщат. Готовите пухкави катми могат да се намажат със сладко по избор и да се свият на руло....

4
Общо 7 гласували
5 2
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: