Пръстен от Сапфир

Открий всички 17 избрани предложения за пръстен от сапфир в Един.бг.
Зелен фасул задушена яхния с телешко месоЗелен фасул задушена яхния с телешко месоТази невероятна яхния става най-вкусна в пръстен съд....
Кълцана туршияКълцана туршияСъс зеленчуковата смес напълваме буркани, заливаме течността, а отгоре наливаме 2 пръста олио (над туршията)....
Задушена кокошка на фурнаЗадушена кокошка на фурнаСипете вода два пръста над ястието, добавете оцета, посолете и сложете във фурната....
Емпанадас с картофи и пилешкоЕмпанадас с картофи и пилешкоТестото се разточва на тънка кора и с кръгла формичка или пръстен се изрязват кръгчета с диаметър 10-12 см....
Панирани ябълки с пудра захарПанирани ябълки с пудра захарПодберете здрави големи ябълки, обелете ги и ги нарежете на кръгли парчета с дебелина не повече от половин пръст....
Бисквити ИзненадаБисквити ИзненадаОт тестото правим топки с големина на орех и във всяка топка с пръст правим вдлъбнатина....
Чеснови пърленки на фурнаЧеснови пърленки на фурнаРазделя се на две или три топки, всяка се оформя с пръсти на пърленка върху хартия за печене....
Стерилизиран зелен боб в бурканиСтерилизиран зелен боб в бурканиБурканите се нареждат в съд с вода, като водата трябва да е поне 2-3 пръста над капачките им. Стерилизират се за поне час и половина....
Стерилизирано домашно кисело млякоСтерилизирано домашно кисело мляконалейте го в буркани, които предварително сте подредили върху одеяло, и изчакайте млякото да се охлади до телесна температура (да не усещате парене на пръста...
Свежа салата от спаначени корениСвежа салата от спаначени коренипочистваме розовите коренчета, отрязваме равномерно дръжките и прекалено дългите коренчета и накисваме в дълбок съд с вода, за да се отстрани всякаква пръст...
Пандишпанов сладкиш с мармаладПандишпанов сладкиш с мармаладРазбъркайте внимателно и сипете сместа в предваритно намазнена широка правоъгълна тава, дебелината на сместа не бива да надвишава е пръст....
Лесни детски канелени бисквитиЛесни детски канелени бисквитиРазтриваме с пръсти до образуване на фини трохи като пясък. В друга купа разбиваме яйцата, меда, канелата, ваниловата захар и солта....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: