Петел по Манастирски

Прегледай всички 11 подбрани съвети относно петел по манастирски в Един.бг.
Петел със сини сливиПетел със сини сливиПоръсваме петела със сини сливи с канела и доваряваме....
Кейк с петмезКейк с петмезРазбиваме петмеза със захарта, прясното мляко, яйцата и ароматните подправки. Добавяме содата бикарбонат и постепенно добавяме брашно, колкото да...
Бисквити с петмезБисквити с петмезСмесваме продуктите и постепенно добавяме брашно, колкото за умерено твърдо тесто. Слез добро размесване разточваме тестото на кора с дебелина...
Гръцка спаначена баница с каймаГръцка спаначена баница с каймаОтгоре се нареждат останалите пет кори, като отново всяка се маже с малко олио. Поръсва се със сусам. Пече се 35-40 минути на 175 градуса....
Полезна домашна майонеза със зехтинПолезна домашна майонеза със зехтинДомашната майонеза е готова и може да се съхранява до пет дни, тъй като няма никакви консерванти....
Млечна баница с юфка и ябълкиМлечна баница с юфка и ябълкиСлед това се запича за пет минути в предварително загрята фурна на 180 градуса. Яйцата се разбиват със захарта и ваниловата захар....
Бърза лятна манджа за вечеряБърза лятна манджа за вечеряПет минутки преди да дръпнете доматената манджа от огъня добавете половината накълцан праз, а останалият сложете накрая и разбъркайте. 5....
Пиле с грах и картофи яхнияПиле с грах и картофи яхнияЯстието се оставя да се готви още около пет минути....
Талиатели с доматен сос и беконТалиатели с доматен сос и беконТалиателите се варят в подсолена вода за не повече от пет минути....
Домашна пилешка супаДомашна пилешка супаОстава по желание да се застрои - само с разбит жълтък и малко лимонов сок за около пет минути. Домашна пилешка супа - класика!...
Задушени тиквички с маслоЗадушени тиквички с маслоНеобходими са ви само пет минути време за готвене и е време за ядене! Преминете към задушени тиквички с масло и приготвянето му....

Рейтинг

3.4
Общо 7 гласували
5 1
4 3
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: