Парени Червени Чушки

Прегледай всички 74 авторски предложения за парени червени чушки в Един.бг.
Пълнени червени чушки с бобПълнени червени чушки с бобРазбъркайте и със сместа напълнете червените чушки....
Телешки кебап с червени чушкиТелешки кебап с червени чушкиСлед като се задуши добре, месото се изважда и в олиото се запържват червени чушки за не повече от минута....
Лютика от сухи червени чушки и праз лукЛютика от сухи червени чушки и праз лукНакиснете в гореща вода пиперките, докато омекнат. Почистете ги от семето и дръжките и ги нарежете. Към ситно нарязания изчистен и измит праз...
Панирани червени доматиПанирани червени доматиПоднасяме панираните червени домати с картофена салата или друга сезонна салата по избор. Те са отлично бирено мезе....
Бамя с червени доматиБамя с червени доматиПрибавяме 1 ч.л. червен пипер и отцедената бамя. Отгоре слагаме останалите домати, нарязани на колелца....
Червена супа топчетаЧервена супа топчетаПрибавете доматения сок, червения пипер и 1 литър топла вода....
Мусака ориз с червени доматиМусака ориз с червени доматиПрибавяме нарязаните домати и патладжан и ги запържваме за кратко, след което прибавяме ориза, солта и обелените и нарязани червени домати....
Картофена супа с червени доматиКартофена супа с червени доматиПосоляваме със сол и червен пипер и заливаме с 6 ч.ч. вода. Когато кипне, прибавяме нарязаните на кубчета картофи и варим, докато омекнат....
Телешко с цели червени доматиТелешко с цели червени доматиДобавете ситно нарязания лук, запържете за кратко и подправете с червен пипер....
Червено зеле на салатаЧервено зеле на салатаЗелето се нарязва на ивички (жулиен) и се задушава заедно с дребно нарязания лук в растителното масло. Прибавят се обелените и нарязани на кубчета...
Червено зеле по шведскиЧервено зеле по шведскиЧервено зеле се почиства от кочана и твърдите части, нарязва се на тънки ивички, наръсва се с оцета, малко сол и счукан карамфил и се оставя да отлежи...
Говеждо с червено виноГовеждо с червено виноПочистваме месото от ципи, ако има такива и го шпиковаме с нарязаната на тънки ивици сланина, след което го пържим от всички страни в загрятото масло...

Рейтинг

4.4
Общо 7 гласували
5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: