Edin.bg»Избрани Колекции»Месо с Ориз по Арабски
Месо с Ориз по Арабски

Месо с Ориз по Арабски

Прегледай всички 12 авторски предложения относно месо с ориз по арабски в Edin.bg.
Ориз по добруджанскиОриз по добруджанскиПоръсете с магданоз и черен пипер, печете ориза на фурна до готовност. Оризът по добруджански е много вкусен!...
Диетичен ориз без месоДиетичен ориз без месо
Диетичният ориз без месо е готов....
Овнешко месо по бохемскиОвнешко месо по бохемски
Поднесете приготвеното Овнешко месо по бохемски със сварен ориз или гарнитура по избор....
Свинско с ориз по класическа рецептаСвинско с ориз по класическа рецепта
Нарежете свинското месо на по-големи парчета, сварете го в малко вода и след това го запържете до златисто....
Тас кебап с ориз по арменскиТас кебап с ориз по арменски
Тас кебапът с ориз по арменски е готов....
Гъби шийтаке с ориз по китайскиГъби шийтаке с ориз по китайски
По желание доовкусете с още соев сос и поднесете китайското ястие. Добър апетит с Гъби шийтаке с ориз по китайски!...
Ориз с гъби и пилешко месоОриз с гъби и пилешко месо
Овкусете пилешкото месо с универсалната подправка и малко сол, разпределете го върху набъбналия ориз. Покрийте с фолио....
Телешко месо с ориз и кашкавалТелешко месо с ориз и кашкавал
Наливаме малко гореща вода и задушаваме месото до омекване. Слагаме ориза, наливаме гореща вода в съотношение 3:1 - вода/ориз....
Свинско с ориз по стара българска рецептаСвинско с ориз по стара българска рецепта
Приятен апетит с моето свинско с ориз по стара българска рецепта! Ето още няколко изпитани рецепти за свинско с ориз....
Арабски Кодрит КадирАрабски Кодрит Кадир
Насладете се на този Арабски Кодрит Кадир....
Традиционен арабски хумусТрадиционен арабски хумус
Традиционният арабски хумус е готов....
Говеждо месо с плодове по израелскиГовеждо месо с плодове по израелски
Говеждото се нарязва на парчета и се запържва заедно със ситно нарязания лук в мазнината. Посолява се и към него се прибавя дюлята, обелена и...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: