Карфиол Огретен с Извара

Открий всички 74 кулинарни идеи за карфиол огретен с извара в Един.бг.
Аспержи огретенАспержи огретенАспержите огретен се поднася се със салата по избор....
Огретен със заливкаОгретен със заливкакиселото мляко, брашното, яйцето и ситно нарязаните магданоз и копър, разстелете получената заливка върху изпечената картофена смес и допечете ястието огретен...
Огретен от пащърнакОгретен от пащърнакОгретенът се пече в умерена фурна, докато хване червена коричка. Поднася се със салата от пресни зеленчуци или кисели краставички....
Суфле от карфиолСуфле от карфиолСварете добре в подсолена вода изчистения и нарязан карфиол, изцедете го, смачкайте го на пюре и го оставете да изстине....
Суфле от карфиолСуфле от карфиолСуфлето от карфиол се поднася със салата по избор....
Карфиол на параКарфиол на параСварете на пара карфиола за 15 мин., поставете го в плато и го поръсете с настъргана гауда Подправете с лимоновия сок, магданоза, кимиона, солта...
Огретен от патладжани и кашкавалОгретен от патладжани и кашкавалЯстието огретен се пече отново, докато се зачерви повърхността му. Наръсва се с кашкавала и се поднася със салата по избор....
Пържени кюфтета от карфиолПържени кюфтета от карфиолСварете карфиола на парчета в подсолена вода до омекване, отцедете го и го нарежете на ситно....
Крем супа от карфиолКрем супа от карфиолВ малко количество подсолена вода сварете почистения и измит карфиол. Пасирайте го, сипете бульона и оставете малко да поври....
Лесна салата от карфиолЛесна салата от карфиолИзваждаме сварения карфиол и го оставяме да се отцеди добре и до се охлади....
Млечна супа от карфиолМлечна супа от карфиолКарфиолът се почиства, накъсва на розички и се измива. Слага се да ври в подсолена вода. След като уври, се прибавя прясното мляко....
Карфиол с доматен сосКарфиол с доматен сосИзмитото, почистено и накъсано на клончета цветно зеле (карфиол) се вари в подсолена вода, докато омекне (може да се вари на цели глави и след това...

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: