Как се Белят Бадеми

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за как се белят бадеми в Един.бг.
Грис халва с бадемиГрис халва с бадемиПрибавете едро нарязаните бадеми и стафидите, оставете да се сгъсти още малко и прехвърлете в подходящ съд или купички....
Крем нишесте с бадемиКрем нишесте с бадемиНа дъното на купички, изплакнати със студена вода слагаме нарязани на ивички бадеми, заливаме с крема и оставяме в хладилник да се охлади....
Език със светъл сос с бадемиЕзик със светъл сос с бадемиВарим соса около 10 минути на тих огън, след което добавяме маслото и необелените бадеми. Прибавяме също нарязания език и лимоновия сок....
Крем с грис, плодове и бадемиКрем с грис, плодове и бадемиВреме е да добавим обелените и нарязани бадеми и да ароматизираме с ванилията....
Бадемови кифличкиБадемови кифличкиРазтриваме брашното с маслото, постепенно добавяме захарта, смлените бадеми и ванилията накрая. Месим до получаването на гладко тесто....
Бадемови бисквиткиБадемови бисквиткиВърху всяка сладка забождаме по едно цяло бадемче и печем в умерена фурна до бледорозово....
Шарен кекс с течен шоколад и бадемиШарен кекс с течен шоколад и бадемиЗалейте внимателно кекса с тази глазура и поръсете с бадеми. Шареният кекс с течен шоколад и бадеми е готов....
Сурови таханови бонбони с дъх на кокосСурови таханови бонбони с дъх на кокосВ блендер смелете бадемите. Оваляйте готовите бонбони в кокоса и смлените бадеми. Суровите таханови бонбони с дъх на кокос са чудни....
Бадемова изненада с крушиБадемова изненада с крушиРазбийте захарта с олиото, прибавете яйцата, брашното с бакпулвера и 100 г от бадемите и прехвърлете сместа в намазнена тава....
Бадемово агнешко със сливиБадемово агнешко със сливиСгъстяваме соса с размитото в малко студена вода брашно, сипваме счуканите бадеми....
Сметанов сладакиш по финландскиСметанов сладакиш по финландскиСмесете натрошените на парченца бишкоти с начуканите бадеми и разделете сместа на две части....
Желиран десерт с бисквитиЖелиран десерт с бисквитиБадемите се пускат за малко във вряща вода, като се разбъркват и след малко се изваждат. Обелват се, нарязват се и се изпичат....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: