Еклери с Руска Салата

Разгледай всички 12 авторски предложения относно еклери с руска салата в Един.бг.
Оригинална руска окрошкаОригинална руска окрошкаСтрийте жълтъците с горчицата, захарта, солта и хряна и разбъркайте със 100 г квас. Прибавете дребно нарязаните белтъци, краставици и лук и налейте...
Класически еклери от едно времеКласически еклери от едно времеГотовите еклери разрежете през средата и напълнете с крема. Сервирайте в подходяща чиния вашите еклери....
Зеленчукова супа по руска рецептаЗеленчукова супа по руска рецептаВкусна и здравословна супа от руската кухня - опитайте!...
Зимен руски боршЗимен руски боршНай-подходящото месо за приготвяне на зимен борш е това от гърдите. Нарязваме месото на дребни парчета и го варим в подсолена вода до полусваряване...
Летен руски боршЛетен руски боршПодберете месо, което е тлъсто. Залейте го с вода и го оставете да ври на тих огън, като от време на време отпенвате. Пуснете дафиновия лист при месото...
Супа от раци по рускиСупа от раци по рускиСварете раците в солена вода, извадете месото от опашката и щипките, отделете настрана черупките. Смелете в месомелачка рибното филе и месото от...
Салата ЧиапасСалата ЧиапасСалатата се сервира изстинала върху листа зелена салата....
Черен дроб в гювечета по рускиЧерен дроб в гювечета по рускиСервирайте гювечетата със салата от кисело зеле, кисели краставички или маруля....
Коблишки - руски гевречета с пудра захарКоблишки - руски гевречета с пудра захарСмесете водата и маслото и кипнете на котлона. Добавете брашното и бъркайте непрекъснато, докато тестото не почне да се отделя от съда. Прехвърляме...
Фламбирана плодова салатаФламбирана плодова салатаподнесете, прехвърлете плодовете в голяма купа (може и разполовен пъпеш), смесете ги със стафидите и сока им, наръсете ги с бадемите и сложете плодовата салата...
Салата с калмариСалата с калмариПолейте с дресинг, приготвен от зехтина, лимоновия сок, солта и черния пипер, разбъркайте салатата и я поднесете леко охладена....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: