Домашен хляб с лимец

Домашен хляб с лимец

0

незалепваща форма за хляб, завива се със стреч фолио и се оставя да втаса 40–50 минути на топло. Правят се няколко разреза с остър нож и се пече в...

1

Домашен Хляб от Лимец

Листинг на най-актуалните 60 идеи за домашен хляб от лимец в Edin.bg. Разгледай най-новото за домашен хляб от лимец в сайта.
Домашен Хляб с Нахут и Лимец

Домашен Хляб с Нахут и Лимец

30-45 мин на 200°C до получаване на хубава коричка. Много вкусен и богат на белтъчини хляб....

Домашен хляб с лимец и семки

Домашен хляб с лимец и семки

1

Разтворете маята във водата заедно със захарта, солта и малко от брашното. Оставете на топло и изчакайте маята да шупне. През това време...

Домашен хляб

Домашен хляб

4

оставете за 1 час. Разточете тестото в правоъгълник и поставете кубчетата кашкавал. Навийте на руло. Поставете в намаслена форма за хляб (26 х 12...

Хляб с лимец

Хляб с лимец

Загряваме водичката леко, да не е гореща. В нея слагаме маята, сол, захар, ленено семе и половината брашно. Оставяме на топло за 20 минути да...

Перфектен хляб с лимец

Перфектен хляб с лимец

печене или фолио. Печене хляба с лимец до готовност и хубава коричка. Приятен апетит!...

Хляб от лимец

Хляб от лимец

В чашка се смесват 1 ч.л. сода в 2 с.л. кисело мляко. В купа се смесват брашното от лимец, 500 мл топла вода, зехтин и сол. Добавят се и...

Протеинов Хляб от Лимец

Протеинов Хляб от Лимец

Преди да започнем приготвянето на хляба, загряваме фурната до 180°C. В съд поставяме брашното със солта и ригана и ги смесваме. Към тях...

Домашни солети от лимец

Домашни солети от лимец

В дълбок съд сипваме лимецовото брашно, към него и пълнозърнестото. Прибавяме яйцето, хималайската сол и шарлана. Поръсваме содата и я заливаме с...

Хляб от Ръж и Лимец

Хляб от Ръж и Лимец

солта. Оставя се да престои на топло 2 часа под скреч фолио. Отново се примесва с намаслени ръце и се оформя хлябът. Правят се 3 – 4 прореза. Пече се около 30 – 35 мин в предварително загрята на 220°C фурна....

Хляб с просо и лимец

Хляб с просо и лимец

. След като извадим лимецовия хляб от фурната, го слагаме върху решетка. Не покривам хляба с лимец с нищо, за да не се овлажни от парата и да...

3
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: