Домашен Хляб от Лимец

Прегледай всички 74 авторски предложения за домашен хляб от лимец в Един.бг.
Домашен разсолникДомашен разсолникИзпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук. Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...
Домашен боршДомашен боршДобавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....
Домашен лимонов кремДомашен лимонов кремРазбиваме жълтъците на яйцата със захарта до сгъстяване, след което прибавяме сока на лимона и настърганата му кора. Към сместа слагаме и желатина...
Домашен сироп от вишниДомашен сироп от вишниИзмийте и изчистете от дръжчиците вишните, без да вадите костилките им, смачкайте ги на ръка и ги оставете да престоят 24 часа. На другия ден ги...
Солени палачинки с брашно от лимецСолени палачинки с брашно от лимецВ каната на чопъра чукваме двете яйца, добавяме парченца топено сирене, сол, сода за хляб, вода и накрая брашното от лимец....
Хляб от различни брашнаХляб от различни брашнаХлябът от различни брашна е готов....
Хляб в йенска тенджераХляб в йенска тенджераРазтворете маята в малко топла водичка, като добавите към нея захарта. В подходящ съд пресейте брашното със солта, добавете разтворената мая, останалата...
Фин доматен сосФин доматен сосТози фин доматен сос е подходящ за макарони, печено месо, пържени кюфтета....
Домашен свински пастет по врачанскиДомашен свински пастет по врачанскиСварете свинското месо заедно с начукания бахар, дафиновите листа и солта и след като изстине, го смелете заедно с кипнатите за 5 мин. свински черен...
Икономична супа от стар хлябИкономична супа от стар хлябСтриваме с ръце хляба на трохи и го запържваме до златисто в загрятото масло. Разреждаме запръжката с 4.5 ч.ч. топла вода....
Доматен сос за зиматаДоматен сос за зиматаЧушките нарежете на тесни лентички, лука - на тънки филийки, чесъна – на парченца и целината - на малки кубчета. В олиото задушете за малко целината...
Карфиол с доматен сосКарфиол с доматен сосИзмитото, почистено и накъсано на клончета цветно зеле (карфиол) се вари в подсолена вода, докато омекне (може да се вари на цели глави и след това...

Рейтинг

3
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: