Гъбена Супа Топчета

Прегледай всички 12 подбрани съвети за гъбена супа топчета в Един.бг.
Моряшка гъбена супаМоряшка гъбена супаСупата се застройва с жълтъците и обилно се поръсва с нарязания на ситно магданоз....
Супа Топчета с телешки мозъкСупа Топчета с телешки мозъкВзимаме в ръка малко от галетата, гребваме от сместа и внимателно оформяме топччета, които подреждаме върху чиния с галета....
Супа Топче с картофи, ориз и магданозСупа Топче с картофи, ориз и магданозДокато чакате супата да кипне, приготвяте месните топчета. Омесвате каймата с ориза и подправките и правите топчета....
Лесни кашкавалени топчета за партиЛесни кашкавалени топчета за партиСмесете настърганите сирене и кашкавал с майонезата и направете топчета....
Печена кокошка с гъбен сосПечена кокошка с гъбен сосСварете леко кокошката, след което я напълнете с обелената цяла дюля, поръсете я със сол и я поставете в глинен съд. Залейте я с половината сгорещено...
Свински флейки с гъбен сосСвински флейки с гъбен сосАко свинското месо не е предварително надребнено, трябва да го нарежете на тънки късчета. Всяко от тях натрийте добре със сол и черен пипер. Оставете...
Райска супаРайска супаРазбийте добре белтъците, прибавете жълтъците, настъргания кашкавал и галета и размесете. Гребвайте с чаена лъжичка от сместа и пускайте във врящия...
Супа карнабитСупа карнабитПрибавяме запръжката към супата и варим още десетина минути на тих огън....
Сиренена супаСиренена супаСвалете супата от огъня и я подправете със ситно нарязан магданоз....
Ренде супаРенде супаПолученият сос се изсипва в супата, варят се продуктите още 10 минути, след което готовата супа се поръсва със ситно нарязан магданоз и се сваля от...
Супа в тикваСупа в тикваПодправяме супата със сол, черен пипер и щипка индийско орехче и варим 30 минути на слаб огън. Прибавяме 150 мл от сметаната....
Мързелива мъжка супаМързелива мъжка супаВ тенджера сложете ситно нарязаните картофи, лук и морков и разбитата в малко вода супа на прах....

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: