Веган Торта без Печене

Разгледай всички 74 подбрани съвети за веган торта без печене в Един.бг.
Торта с ябълки и бисквити без печенеТорта с ябълки и бисквити без печенеЗавършете тортата с бисквити, намазани със сметанов крем....
Сурова шоколадова веган тортаСурова шоколадова веган тортаПоръсваме с какао и прибираме веган тортата на студено за 2-3 часа. Нашата сурова шоколдова веган торта е готова да бъде разрязана и изядена....
Шоколадов Сладкиш без ПеченеШоколадов Сладкиш без ПеченеРазбъркайте добре всички съставки и получената смес разпределете върху хартия за печене или фолио за свежо съхранение....
Бърз и икономичен сладкиш без печенеБърз и икономичен сладкиш без печенеПрибираме бързия и икономичен сладкиш без печене за 4-5 часа в хладилника да се стегне....
Веган разядка с патладжанВеган разядка с патладжанСервирайте вашата веган разядка с патладжан, поръсена с червен пипер....
Бухтички без точенеБухтички без точенеАктивирайте содата в киселото мляко и оставете да шупне. В купа счупете яйцата и ги разбийте с вилица. Добавете останалите продукти и разбъркайте...
Печени камбиПечени камбиИмаме вкусни печени камби за зимата!...
Лесен пататник без сиренеЛесен пататник без сиренеКартофите сурови се настъргват на едро ренде. Прибавят се галетата заедно с нарязания на много ситно лук и малко сол. Полученото тесто се омесва...
Лесен Тутманик без ТоченеЛесен Тутманик без ТоченеПолучената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Диетичен хляб без брашноДиетичен хляб без брашноИзсипете в тавичка, застлана с хартия за печене и печете на 190 градуса за 40 минути. Изключете, извадете и охладете хляба....
Мариновани краставици без стерилизацияМариновани краставици без стерилизацияМариновани краставици без стерилизация за любителите на различни туршии. Почистваме си краставичките, от дръжките и измиваме предварително....
Вкусно тирамису без алкохолВкусно тирамису без алкохолРазделете яйцата на жълтъци и белтъци. Направете кафето и оставете да изстине. Разбийте белтъците с половината захар и щипка сол на пяна....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: