Начин на приготвяне
Смиламе бисквитите с маслото и какаото. Изсипваме сместа в правоъгълна формичка, облицована с прозрачно фолио.
Оформяме бисквитената основа, така че да придобия формата на съда, а по средата да остане празно.
Разтопяваме шоколада.
Разбиваме сметаната, добавяме ванилията и разтопения шоколад и разбиваме още малко до получаване на шоколадов крем.
Изсипваме крема в празното пространство на бисквитената основа и заглаждаме бисквитения сладкиш.
Нарязваме банана на колелца, разполовяваме черешите и нарязваме прасковата на парчета.
Подреждаме плодовете на редички върху крема.
Прибираме бързия и икономичен сладкиш без печене за 4-5 часа в хладилника да се стегне.