Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Яхния с Праз и Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния с Праз и Кайма

Яхния с Праз и Кайма

Открий всички 12 авторски предложения за яхния с праз и кайма в Edin.bg.
Постна нахутена яхния с празПостна нахутена яхния с празПостната нахутена яхния с праз е апетитна и засищащ....
Морковeна яхния с чушки и празМорковeна яхния с чушки и праз
Празът и морковите се нарязват на филийки и се слагат заедно в растителното масло да се задушат, като от време на време се прибавя по 1 – 2 супени...
Свинско с праз и домати яхнияСвинско с праз и домати яхния
Когато яхнията заври отново, може да я свалите от огъня. Свинското с праз и домати яхния е готово....
Леща яхния с наденица и празЛеща яхния с наденица и праз
Леща яхнията с наденица и праз е готова. Поднесете с люти чушлета....
Вити банички с праз и каймаВити банички с праз и кайма
Витите банички с праз и кайма са много вкусни....
Нахутена яхния с боб и каймаНахутена яхния с боб и кайма
Нахутената яхния с боб и кайма сервирайте с пресен плосък хляб....
Праз и моркови яхния с гарнитура оризПраз и моркови яхния с гарнитура ориз
Празът и моркови яхния с гарнитура ориз е много вкусна....
Свинска яхния с праз и сини сливиСвинска яхния с праз и сини сливи
Свинската яхния с праз и сини сливи е чудна!...
Свинска яхния с пресен лук, праз и гъбиСвинска яхния с пресен лук, праз и гъби
Овкусете свинското с праз със сол и печете за час на 180 градуса. Свинската яхния с пресен лук, праз и гъби е много вкусна....
Руладини с кайма в беконРуладини с кайма в бекон
Омесете каймата с нарязания лук, жълтъка, горчицата, солта и черния пипер, оформете руладини и ги увийте в тънки парчета бекон....
Кайма с тиквички на тиганКайма с тиквички на тиган
Запържете в тефлонов тиган каймата, добавете доматеното пюре, смления чесън, нарязания магданоз, черния пипер и солта и оставете на огъня още 5 мин...
Пастет с кайма и мозъкПастет с кайма и мозък
Прибавя се млечният каймак, разбърква се и се поставя в прясното масло и отново се разбърква....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: