Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Имамбаялдъ на Фурна с Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Имамбаялдъ на Фурна с Кайма

Имамбаялдъ на Фурна с Кайма

Открий всички 12 подбрани съвети за имамбаялдъ на фурна с кайма в Edin.bg.
Ориз с кайма на фурнаОриз с кайма на фурнаПечете ориза с кайма на фурна за 10 мин. на 180 градуса до разтопяване на кашкавала....
Руладини от кайма с кашкавал на фурнаРуладини от кайма с кашкавал на фурна
Увийте ги като руладини, наредете ги в намазнена тава и печете в умерена фурна....
Патладжани с кайма и сирена на фурнаПатладжани с кайма и сирена на фурна
Патладжаните с кайма и сирена на фурна са много вкусно ястие, опитайте!...
Зелеви сарми с кайма и ориз на фурнаЗелеви сарми с кайма и ориз на фурна
Зелевите сарми с кайма и ориз на фурна са готови....
Патладжани и тиквички с кайма на фурнаПатладжани и тиквички с кайма на фурна
Печете запеканката в загрята на 180 градуса фурна за 40 минути. Патладжаните и тиквичките с кайма на фурна са готови....
Картофи с гнезда от кайма на фурнаКартофи с гнезда от кайма на фурна
Картофите с гнезда от кайма на фурна са много вкусни!...
Талиатели с доматен сос и кайма на фурнаТалиатели с доматен сос и кайма на фурна
Талиателите с доматен сос и кайма на фурна са много вкусни. Добър апетит!...
Имамбаялдъ с морковиИмамбаялдъ с моркови
По желание можем да приготвим имамбаялдъ и във фурна. Поднася се студено....
Турски Традиционен ИмамбаялдъТурски Традиционен Имамбаялдъ
2
Залейте имамбаялдъта с чаша олио и две чаши вода. Печете в умерено загрята фурна до готовност....
Руладини с кайма в беконРуладини с кайма в бекон
Омесете каймата с нарязания лук, жълтъка, горчицата, солта и черния пипер, оформете руладини и ги увийте в тънки парчета бекон....
Кайма с тиквички на тиганКайма с тиквички на тиган
Запържете в тефлонов тиган каймата, добавете доматеното пюре, смления чесън, нарязания магданоз, черния пипер и солта и оставете на огъня още 5 мин...
Пастет с кайма и мозъкПастет с кайма и мозък
Прибавя се млечният каймак, разбърква се и се поставя в прясното масло и отново се разбърква....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: