Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да Сготвя с Кайма и Гъби

Какво да Сготвя с Кайма и Гъби

Прегледай всички 44 кулинарни идеи относно какво да сготвя с кайма и гъби в Edin.bg.
Мафрум от кайма и картофиМафрум от кайма и картофиПоднасяме картофите с кайма със сочна салата. Мафрум от кайма и картофи е вдъхновен от арабската кухня....
Руло с кайма за гостиРуло с кайма за гости
Готовото руло от кайма нарежете на филии и сервирайте с гарнитура по вкус. Рулото с кайма за гости ще впечатли всички....
Диталини с кайма и доматиДиталини с кайма и домати
Диталините с кайма и домати са готови....
Пържени пълнени питки с каймаПържени пълнени питки с кайма
Пържените пълнени питки с кайма са много вкусни....
Сарми с лобода и каймаСарми с лобода и кайма
Сармите с лобода и кайма са много вкусни....
Спагети с кайма и печуркиСпагети с кайма и печурки
Спагетите с кайма и печурки са много вкусни. Добър апетит!...
Панирани гъби кладницаПанирани гъби кладница
Почистете гъбите кладница с влажна и чиста кърпа. Отрежете пънчетата, които са жилави и няма да използваме. Поръсете с черен пипер и сол. Пригответе...
Лесни гъби плакияЛесни гъби плакия
Почистете гъбите, нарежете ги на филийки и ги залейте с 1 ч.ч. вряла вода и олиото. Варете на тих огън до омекване, след което прибавете размитото...
Руладини с гъбиРуладини с гъби
Намажете с малко масло размразените, обезкостени и леко начукани пилешки гърди. Поръсете ги със сол, чубрица и черен пипер и ги натрийте със счукания...
Змиорки с гъбиЗмиорки с гъби
Почистваме змиорките, отстраняваме главите и ги нарязваме на дълги ивици. Посоляваме ги и ги оставяме да поемат от солта поне 30 минути. Изплакваме...
Елда с гъбиЕлда с гъби
Измиваме елдата, заливаме я с вряла вода, похлупваме и оставяме за 1-1. 5 часа. Лука нарязваме на ситно и го запържваме в краве масло. След...
Булгур с гъбиБулгур с гъби
Праз лукът се нарязва на колелца или на дребно. Слага се в тенджера със загрятото масло. Малко след това се прибавят нарязаните чорбаджийки чушки...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: