Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Брускети с пилешко месоФилийките хляб се препичат на фурна, след което се намазват с маслото, разбъркано с горчицата.
Върху всяка от тях ще слага по малко от ситно нарязана...
Задушено месо с лапад
Разбъркайте нарязаното на парченца, колкото локум, месо с наситнения лук, накълцаните копър и магданоз, сол и черен пипер и го оставете да престои...
Овнешко месо по бохемски
Поднесете приготвеното Овнешко месо по бохемски със сварен ориз или гарнитура по избор....
Германски сос за месо
Чудесен сос за месо!
Поднесете приготвения Германски сос за месо с телешко печено, наденички или друг специалитет по ваш вкус....
Картофи, пълнени с месо
Добавете към него накълцаното месо, сварените и нарязани гъби, черния пипер и солта.
Разбъркайте плънката и напълнете с нея кладенчетата....
Рамстег от телешко месо
Нарязваме на тънки пържоли телешкото контра филе и всяка пържолка овкусяваме със сол и черен пипер. Оставяме месото 30 минути да попие подправките...
Критараки със свинско месо
Загрейте зехтина в подходящ дълбок съд и запържете свинското, нарязана на хапки от всички страни, за да се запечата. Налейте половин чаша топла вода...
Зимни гювечета без месо
Печете гювечетата без месо за 50 мин. на 250 градуса. В края на печенето може да махнете капаците.
Поднесете топли зимните гювечета без месо....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
42
33
21
10
Дай твоята оценка: