Начин на приготвяне
Сваряваме макароните Ригатони в тенджера с подсолена вода по указание на опаковката или за 7-8 минути.
Отцеждаме макароните и разпределяме в две чинии. В част от водата, където са се варили макароните, поставяме пилешката пържола без кожата и варим до сваряването ѝ.
В тиган поставяме 2 с.л. зехтин и предварително настърганата половин глава лук, чери доматите нарязваме на две и прибавяме и тях.
Добавяме бульон от вече свареното пилешко месо и топеното сирене.
Разбъркваме до пълното разтваряне на топеното сирене и омекване на зеленчуците.
Подправяме с риган, червен и черен пипер. Прибавяме и пилешкото месо нарязано на парченца.
Полученият сос за паста разпределяме в двете чинии върху ригатоните. Поръсваме с пармезан ригатони с пилешко и сос от чери домати.