Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Аламинути»Пълнени кренвирши с топено сирене и кашкавал

Пълнени кренвирши с топено сирене и кашкавал

Пълнени кренвирши с топено сирене и кашкавал
Снимка: Добринка Петкова
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6
"Икономично и бързо предложение, подходящо и за напълно начинаещи кулинари."

Необходими продукти

  • кренвирши - 6 бр.
  • кашкавал - 50 г
  • топено сирене - 80 - 100 г
  • яйце - 1 бр.
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като всички кренвирши са обелени, правим с нож разрез по всеки от тях и ги пълним с късче топено сирене.

Разполагаме ги в тавичка и ги запичаме за 10 мин. на 200 градуса.

Към края ги поливаме със смес, приготвена от разбито яйце, рендосан кашкавал и малко черен пипер.

Допичаме до златиста коричка и поднасяме със салатки по избор тези вкусни и много ароматни пълнени кренвирши.

Пълнените кренвирши с топено сирене и кашкавал стават за нула време и изчезват за секунди.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: