Edin.bg»Рецепти»Сосове»Марината»Марината за ребра с мед и вино

Марината за ребра с мед и вино

IvelinaIvelina
Новак
402k
Марината за ребра с мед и вино
Снимка: Ivelina
2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
6
"Ето как да приготвите перфектните мариновани свински ребърца"

Необходими продукти

  • свински ребра - 1 кг
  • бяло вино - 100 мл
  • зехтин - 2 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • мед - 2 с.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • индийско къри - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в голяма купа меда, соевия сос, зехтина, черния пипер и индийското орехче.

Добавете в маринатата свинските ребра и ги оставете така за няколко часа.

Покрийте ги с фолио и ги печете на 180 °C за около 60 минути.

Поднесете ги с гарнитура по избор.

Маринатата за ребра с мед и вино е много вкусна.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
А виното? Виното къде е?
01.10.2022 18:28