Начин на приготвяне
Разбийте захарта заедно с яйцата и жълтъците до получаване на пухкав крем.
Добавете орехите и пресятото заедно с бакпулвера брашно.
Разбъркайте сместа и я изсипете в правоъгълна тава.
Печете я в предварително загрята на 180 °C фурна до готовност.
За приготвянето на сиропа сварете заедно прясното мляко, какаото и захарта.
Надупчете изстиналия орехов сладкиш и го залейте с него.
За приготвянето на крема за сиропирания сладкиш разбийте белтъците на гъст сняг.
Карамелизирайте захарта и я добавете на тънка струя към разбитите белтъци при непрекъснато бъркане.
Декорирайте сиропирания сладкиш жадната монахиня с получения крем и го оставете в хладилник за няколко часа.
Да ви е сладко!