Начин на приготвяне
Сложете бисквитите в блендер и ги смелете на прах.
Изсипете разтопеното масло в тях и бъркайте до хомогенизиране.
Изсипете бисквитения блат във форма с падащо дъно и го приберете в хладилник.
За плодовия пълнеж почистете крушите и ги нарежете на малки парченца.
Сложете ги в тенджера с малко вода, добавете захарта и ги оставете на котлона да заврат.
Варете ги около 5 минути и тогава добавете царевичното нишесте при непрекъснато бъркане.
След като сместа се сгъсти, я махнете от котлона.
За приготвянето на този шоколадов крем за пълнеж начупете шоколада в купа и изсипете вътре сметаната. Сложете ги за няколко минути в микровълновата и след това хубаво ги разбъркайте.
Добавете яйцата, изварата и ванилията - разбийте ги с миксер. Отделете от получената смес 1 ч.ч. и сипете какаото в нея.
Разпределете плодовия пълнеж върху бисквитения блат, а отгоре изсипете белия пълнеж.
Какаовия пълнеж разпредете като украса отгоре.
Сложете вкусния чийзкейк да се пече в предварително загрята фурна за около 20 минути.
Оставете го след това да се охлади за една нощ в хладилник.
Чийзкейкът с круши и шоколадов крем е много вкусен.
Да ви е сладко!