Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кебап»Друсан кебап с лук и чушки

Друсан кебап с лук и чушки

Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Глътка червено вино ще направи всяка хапка от този друсан кебап още по-неустоимо вкусна"

Необходими продукти

  • свинско месо - 700 грама от бут
  • лук - 2 глави
  • чушки - 3 зелени и червени
  • люти чушки - 2
  • магданоз
  • олио - 2 с.л.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета, чушките на ситно, лука на полумесеци.

Запържете свинското в голям тиган със сгорещеното олио до зачервяване. Добавете лука и чушките и започнете да раздрусвате тиган. Всички продукти трябва да се задушат добре.

Овкусете кебапа с пипер и сол на вкус. Гответе до омекване на месото.

Накрая добавете червен пипер и пресен магданоз.

Друсаният кебап с лук и чушки е готов.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: