Мариновани свински бузи

Мариновани свински бузи
Снимка: Марияна Петрова Иванова
27/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне24 мин.
Общо24 мин.
Порции1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете свинските бузи. Поставете ги в купа с капак.

Направете малки разрези по цялата част.

Обелете чесъна и го нарежете на филийки. Поставете го в разрезите.

Поръсете с подправките и полейте със зехтина.

Затворете с капака и оставете в хладилника за една нощ.

На следващия ден може да изпечете свинските бузи на скара, барбекю или фурна.

Всичките подправки за тези мариновани свински бузи са микс сушени в бурканче с мелачка

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest