Панирани пушени сиренца

Аника ВойтАника Войт
Новак
52
1
26/10/2020
"Боцкайте от панираните пушени сиренца, докато останалите ястия станат готови - ще се удивите от вкуса им"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо110
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Най-добре вземете пушено сирене като наденичка.

Обелете го от опаковката и го сложете във фризера за половин час.

Извадете го и с остър нож го нарежете на тънки кръгчета. След което отново ги приберете във фризера.

През това време подгответе панировката. Ще са ви необходими четири дълбоки чинии.

В едната сложете вода и кубчета лед, в другата разбийте добре яйцата, в третата сложете брашно за овалване, а в четвъртата смесете галета и ситно натрошен натурален корнфлекс (галета: натрошен корнфлейкс 1:4)

Загрейте тиган с олио.

Извадете парчетата пушено сирене от фризера.

Преди да поставите панираните сиренца да се пържат, ги панирайте в следната последователност: студена вода, брашно, яйца, смес от галета и корнфлейкс.

Изпържете панираните пушени сиренца до златисто от двете страни.

Стилен керамичен поднос с шистов ефект-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилен керамичен поднос с шистов ефект
14.00 лв.
10.78 лв.
Виж ››

Станете любимите домакини на вашите гости, поднасяйки им вкусни ордьоври върху стилния керамичен поднос. Той е с шистоф ефект, който го прави още по-изискан и представителен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар