Печени камби

Печени камби
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
21/09/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
"Даваме ви тази рецепта за печени камби и ви позволяваме да я използвате без мярка, защото са много вкусни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме камбите от семките. В тавичка ги подреждаме с отвора нагоре. Във всяка една камба поставяме, захар, олио, оцет и сол.

Поставяме във фурната и печем, докато се измени цвета на самите камби.

От продуктите, които сме поставили в камбата, се получава сок, който не изхвърляме.

След като са готови печените камби, ги подреждаме в буркани, като нареждаме камба поставяме скилидка чесън и резен морков.

Отново камба, отново чесън и морков. Така, докато се запълни буркана с камбите.

Докато е още топъл, затваряме и обръщаме с капачката надолу. Имаме вкусни печени камби за зимата!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: