Домашни орехови сладки

11/09/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо801
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставяме маслото да се размекне на стайна температура и го разбиваме с миксер за 2-3 минути.

След това малко по малко добавяме захарта и яйцата.

Пресяваме брашното с бакпулвера, добавяме го към сместа и разбъркваме с помощта на шпатула.

Накрая прибавяме нарязаните орехови ядки и ги размесваме добре с тестото.

С помощта на лъжица загребваме от тестото и оформяме ореховите сладки на топчета, които подреждаме в тава, застлана с хартия за печене.

Печем домашните орехови сладки в предварително загрята фурна на 180 градуса за 20 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар