Начин на приготвяне
Предлагам ви много лесни, леки безглутенови сладки, които се приготвят за 5 минути и с печенето - още само 10 минути.
Толкова са лесни и бързи, че и най-неопитната домакиня ще се справи без проблем. Опитайте и Вие тези вкусни масленки!
Пригответе си дълбока купа и изсипете пудрата захар, содата, размекнатото масло и белтъците, докато станат хомогенни.
Можете с миксер за две минути или със ръце.
След това постепенно добавяйте царевичното нишесте, докато стане на тесто, което лесно да оформите на топчета колкото орех.
Подредете белите сладки в тавичка върху хартия за печене.
Изпечете ги в предварително загрята на 180 градуса фурна за 10 минути. Не повече!
Извадете лесните домашни бели сладки и подредете върху решетка, за да се охладят.
След това ги поръсете или оваляйте в пудра захар.
Да ви е сладко!