Мариновани люти чушки

НикиНики
Новак
34
2
09/09/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо492
  • Преглеждания за месеца232
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и подсушаваме лютите чушки.

В буркан или по-дълбока купа с капак сипваме олиото, оцета, меда и солта, разклащаме.

Чесъна почистваме и нарязваме, магданоза също нарязваме на ситно.

Започваме да печем лютите чушки и още топли ги нареждаме в буркана, като редуваме ред чушки, ред чесън и магданоз.

След като сме готови с пукането и сме подредили всички чушки, разклащаме добре буркана.

Оставяме да престоят поне едно денонощие преди консумация, като разклащаме от време на време.

Маринованите люти чушки са готови.

Цветни капачки за стандартни буркани - ф53
За вашата зимнина препоръчваме:
Цветни капачки за стандартни буркани - ф53
3.25 лв.
Виж ››

Каквото и да ви говорят - най-вкусната зимнина се затваря с помощта на тези качествени цветни капачки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар