edin.bg»Рецепти»Сосове»Марината»Марината за свински вратни пържоли

Марината за свински вратни пържоли

Марината за свински вратни пържоли
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 5
15/06/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
"Главна роля за вкусните вратни пържоли играе маринатата, така че вземете предвид тази рецепта преди следващото готвене"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази марината за свински вратни пържоли в дълбока купа смесваме олиото, лимоновия сок и меда.

Разбъркваме, докато се разтвори медът.

Прибавяме останалите съставки и отново разбъркваме до получаването на хомогенна смес.

След като е готова марината за пържоли, поливаме вратните пържоли, затваряме с капак или завиваме с кухненско фолио и оставяме в хладилника поне за 2 часа.

Колкото повече престоят, толкова по-добре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: