Бърза и лесна домашна орехова торта

29/05/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо106
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо смелете орехите. Яйцата и захарта се разбиват.

След това към яйчната смес се прибавят брашното и водата. Накрая се прибавят бакпулвер, една чаена чаша орехи и ароматите.

Готовата смес може да разделите на три равни части и да изпечете отделно или да изпечете наведнъж.

Ако я изпечете наведнъж, след като изстине се разрязва да два или три блата.

Нишестето се приготвя по начина описан на опаковката.

След като сте приготвили нишестето слепете тортата.

Отгоре поръсете ореховата торта с останалите орехи и пръчиците.

Бързата и лесна домашна орехова торта е готова.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар