Салата от зрял фасул с лук

07/10/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене150 мин.
Общо165 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо67
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливаме зрелия фасул със студена вода, която след 1-2 часа отцеждаме. Заливаме наново с 5 чаени чаши студена вода и варим докато поомекне фасула.

Посоляваме и досваряваме фасула. Отцеждаме пак водата и добавяме дребно нарязаните лук и магданоз, както и олиото и оцета.

Подправяме нашата салата от зрял фасул с лук със сол и украсяваме с маслините.

По желание можем част от лука да го нарежем на ивички или кръгчета и да обогатим украсата на бобената салата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар