Пиле с банани (Гвинея)

25/01/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се изчиства и се запържва в мазнината до зачервяване.

Сланината, нарязана на кубчета, се прибавя към пилето, чесънът също и се залива с чаша вода. Оставя се пилето да ври 20 минути.

След което се прибавят бананите обелени и нарязани на четири, черният пипер и сол.

Ястието се оставя да ври на бавен огън още 10 – 15 минути.

Пилето с банани се поднася поръсено с магданоз.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
29.85 лв.
Виж ››

Имате котлон - ние имаме тиган за него. Гответе с песен на уста заедно с тигана с двойно дъно, който ще се погрижи за уникалния вкус на всяко ястие!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар