Edin.bg»Статии»За Семейството»Защо Тя не отговаря на съобщенията ти?

Защо Тя не отговаря на съобщенията ти?

Защо Тя не отговаря на съобщенията ти?

От която и страна на нещата да погледнеш, всяка жена е уникална сама по себе си и в нея се крият много трудни за разгадаване загадки. Колкото и да се стараем да ги разберем, все повече се оплитаме в собствените си мисли и предположения.

Случвало ли ти се е, когато си в близки отношения с някоя жена, изведнъж тя да спре да комуникира с теб и тя да не отговаря на съобщенията, които си ѝ изпратил? Надявам се, че не.

Но в случай че е така, то тази статия е точно за теб. На пръв поглед всичко до момента във връзката ви е вървяло чудесно и ти не виждаш повод за тази промяна в поведението и. Но истината е, че трябва да се вгледаш по-внимателно, за да разбереш какво се опитва да ти "каже" тя чрез това игнориране и защо не ти пише.

Като цяло жените са много комплексни същества. Докато при мъжете малките детайли обикновено им убягват, жените забелязват и помнят подробностите. Нека заедно разгледаме най често срещаните причини и да се опитаме да разберем защо тя не отговаря на съобщенията ти!

Не си ѝ обърнал необходимото за нея внимание

Това е една от най-често срещаните причини. Ако досега не си разбрал, жените искат да получават от твоя страна много внимание. Ако не го получат, те започват да си "отмъщават" по свой собствен начин. Едно от най-естествените наказания, което жените прилагат в такъв случай е да ти наложат пълен игнор. Те очакват ти да се появиш на вратата, притеснен, застанал на колене, гледайки в очите и питайки какво става.

Загледал си друга жена на улицата, докато сте били заедно

Защо Тя не отговаря на съобщенията ти?

Ти може и да си погледнал към сградата отсреща, докато покрай нея в същия момент е минавала някаква непозната жена, но в очите на половинката ти ти вече мислено си ѝ изневерил. Тя се чувства унижена от тази твоя постъпка и дори в момента на случката да премълчи, тя не спира да мисли за този проблем. Затова много често нейният отговор е просто да те убие с мълчание, докато не я помолиш да ти прости или не започнеш да я убеждаваш, че тя е единствената за теб.

Забравил си важна дата

Тук нещата наистина са сериозни! Много внимавайте с важните дати, защото може да не се разминете само с игнориране в чата, а с напълно прекратяване на връзката. За една жена важните дати са от изключително значение, тя ги помни и чака с трепет и вълнение всеки път. Ако ти забравиш, тя го приема така, сякаш не се интересуваш от нея, чувства се обидена и крайно огорчена.

Не си ѝ звънял или писал прекалено дълго време

Ако не я търсиш достатъчно често през деня, карайки я да се чувства специална, то очаквай абсолютно същото отношение очаквай и от нейна страна. Жените обикновено са на принципа на огледалото, а именно както ти с нея, така и тя с теб. Тя дори няма да отвори съобщенията ти, даже няма и да си направи труда да ги погледне, не си заслужил тази чест. В тази ситуация просто трябва да изчакаш да мине известно време, за да ѝ пишеш отново, но ако резултата е същия просто отиди на живо при нея и я накарай да се почувства специална.

Излизаш с приятели прекалено често

Защо Тя не отговаря на съобщенията ти?

В такива моменти тя се чувства пренебрегната и си казва, че щом си позволяваш да прекарваш толкова много време без нея, значи очевидно нямаш нужда от нея. В нейните очи ти предпочиташ да се забавляваш без нея и нямаш потребност от близостта и. За да е сигурна какво значи тя за теб, тя просто ще те накаже с мълчание. По този начин тя ще разбере дали ще се сетиш за нея най-после и дали означава нещо за теб. Трябва да се усетиш на време какво става и да реагираш по правилния начин, иначе малко по малко я губиш, внимавай.

Вече не се интересува от теб

Съжалявам, че ще те разочаровам, но ако отношенията ви все още не са много сериозни, напълно е вероятно тя в даден момент да спре да се интересува от теб и да не те иска вече. Явно си я разочаровал с нещо, паднал си и в очите с някоя постъпка и просто е решила да се оттегли. Тя не е длъжна да ти дава обяснения за действията си, но ако една жена вече не те иска, то си личи. Причините може да са безброй много, но едно е сигурно - трудно ще върнеш доверието и, така че не позволявай нещата да стигнат до там.

Ако си притеснен, че тя не отговаря, можем да промениш нещата. Виж още:

- Как да подходим към момиче;

- Мили пожелания за жена;

- Как да я накарам да излезем;

- Как да ме хареса момиче;

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest