edin.bg»Статии»За Семейството
За Семейството

За Семейството

За семейството може да се говори много и точно това ще направим. Ще засегнем всякакви теми, които са полезни и интересни. Съвети за поддържане на добри семейни отношения. Как да запазите семейството си здраво.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Оригинални пожелания за бащаОригинални пожелания за баща
08 Дек.
Ролите на майката и бащата се различават. Затова тук сме приготвили няколко оригинални пожелания за баща.
Златни правила за щастлива отворена връзкаЗлатни правила за щастлива отворена връзка
14 Март
Правилата на отворена връзка са задължителни, ако искате да имате щастливи полигамни взаимоотношения. Отворените отношения се характеризират с това, че двете страни са наясно със ситуацията и са съгласни с нея.
Как да напишеш на едно момиче какво значи за тебКак да напишеш на едно момиче какво значи за теб
10 Януари
Да чувстваш, се оказва много по-лесно, отколкото да изразиш това, което чувстваш. Как да споделим на някого за своите чувства? Определено ще отблъснете желаното от вас момиче, ако решите да следвате клишетата
Какви мъже харесват жените?Какви мъже харесват жените?
27 Април
Ще се опитаме тук да изброим точно какви мъже харесват жените или поне болшинстовото от представителките на нежния пол. Какви мъже харесват жените?
Фрази, които могат да заместят Обичам те!Фрази, които могат да заместят Обичам те!
20 Април
Нека видим как можете да покажете на човека до вас, че го обичате, но без да използвате познатата на всички ни фраза. Днес си много красив или пък Удивителен човек си може би работят
Най-дразнещите мъжки навициНай-дразнещите мъжки навици
13 Април
Това са най-дразнещите навици на мъжете с изричното пояснение, че не всички мъже са еднакви и съответно не всички имат долуизброените дразнещи жените навици.
Неща в дома на мъжа, които отблъскват женитеНеща в дома на мъжа, които отблъскват жените
08 Април
Има някои неща в дома на мъжа, които гарантирано ще вбесят и отблъснат всяка жена. Ето кои са те. Когато говорим за неща в дома на мъжа, които отблъскват жените. . .
Защо жените изневеряватЗащо жените изневеряват
08 Април
Представителките на нежния пол също не са от най-верните. Ето защо жените изневеряват. Дали е е вярно, че мъжът изневерява с тялото си, жената с душата си
Кога мъжът е готов за семейство?Кога мъжът е готов за семейство?
06 Април
Как да разберем дали мъжът узрял да бъде глава на семейство? Има признаци, че мъжът иска да свие гнездо, които няма как да бъдат объркани. Нужни са поне три от тях, за да говорим за готовност за семейство
8 знака, че връзката ви е в застой8 знака, че връзката ви е в застой
19 Март
В почти всяка връзка има приливи и отливи. Има дни, в които се чувствате влюбени и щастливи, както и такива, в които едва ли не започвате да се чудите какво толкова сте намерили в партньора си. 8 знака, че връзката ви е в застой:
Защо Той няма желание за секс?Защо Той няма желание за секс?
11 Март
Често когато разсъждаваме над въпроса защо един мъж няма желание за секс, ние се вторачваме единствено в евентуалните му физически проблеми или дори заболявания. Не се замисляме, че липсата на желание за секс на мъжа може да се крие в. . .
Какви са добрите съпруги според мъжете?Какви са добрите съпруги според мъжете?
09 Март
Мъжете имат различни схващания по отношение на това какви трябва да са добрите съпруги. Това е напълно естествено. В следните редове обаче се питахме да изброим 5 качества, които всяка една жена е добре да притежава, за да е добра съпруга.